میناکاری
میناکاری یکی از صنایعدستی اصفهان است که طرفداران بسیاری نیز دارد. این هنر ارزنده نهتنها باعث به وجود آمدن ظروفی کاربردی میشود، بلکه با رنگ و لعابی که به ظروف میدهد چشم هر بینندهای را به آنها خیره میکند و میل عجیبی در افراد برای خرید آن ها ایجاد میکند.
میناکاری چیست؟
میناکاری هنری قدیمی است که از زمان اشکانیان به بعد در ایران به وجود آمده است. این هنر درواقع هنر آتش و خاک و رنگهای درخشان است. در میناکاری فلزاتی مثل طلا، نقره، روی، مس و… به کار میرود که البته بهترین آنها مس است، زیرا در کنار استحکام بالا، قابلیت انعطافپذیری بالایی نیز دارد. برای ساخت ظوف میناکاری، ابتدا هرگونه فلزی را که قصد استفادهی آن در کنار مینا را دارند، در کوره داغ ریخته و آن را ذوب میکنند. سپس یک لعاب سفید به نام آستر به آن میزنند و آن را در کورهی داغ برای پخت قرار میدهند. برای ماندگاری لعاب این عمل را تا سه بار تکرار میکنند. بعد از آن، ظروف حرارت دیده توسط استاد و هنرمند حاذق بارنگهای مخصوص رنگآمیزی میشود. اهلفن به این مرحله رنگآمیزی هفترنگ میگویند. بعد از رنگآمیزی دوباره ظروف را در داخل کوره قرار میدهند. میناکاری در لغت به معنی آسمان آبی است که خود ظرف با نقوش سحرآمیزش، تداعیگر این مفهوم است. در فرهنگ لغت دهخدا میناکاری به معنای نقاشی و تزئین مس، نقره و سایر فلزات بارنگهای لعابدار و قرار دادن آنها در کوره است.
ظروف مسی یا بهوسیلهی چکشکاری و یا خمکاری شکل داده میشوند. ظرفهای یکتکه مثل بشقاب میناکاری، معمولاً با عمل خمکاری و کاسهها و ظروف گرد با چکشکاری آماده میشوند. اگر ظرف در دستساخت دارای اجزای متعددی مثل در دستگیره، پایه و…غیره باشند، آنها را با لحیمکاری مس و روی به هم وصل میکنند.
خرید ظروف مینا کاری جدید با طرح های متنوع
انواع شیوههای میناکاری
مینای نقاشی: در این روش ورقهی مس یا هر فلز دیگری را به اشکال مختلف و مدنظر درمیآورند. سپس در کارگاههای تخصصی عملهای مختلفی مثل تاب دادن و دوغاب را بر روی آن انجام میدهند سپس عمل لعاب و رنگآمیزی را روی آن انجام میدهند. مسلماً کارهایی که دارای رویه طلا هستند نیاز به حرارت بیشتری دارند. این روش رایجترین روش در صنعت میناکاری است.
مینای مرصع: در این روش دانههایی بهاندازه و شکل یاقوت را بر روی مس قرار میدهند. در واقع ظروف میناکاری فیروزه دار با این روش پدید میآیند. در این روش معمولاً دانهها را با قلم مخصوصی منقوش کرده و سپس به ظرف مورد نظر وصل میکنند.
چند نکته برای تشخیص میناکاری باکیفیت و اصیل
۱ ـ زیرساخت مینا باید یکپارچه و بدون قسمتهای زائد و زمخت باشد.
۲ ـ پایه و سطح اتکای ظرف باید کاملاً صاف و مستحکم باشد.
۳ ـ لعاب مینا باید کاملاً یکدست و فاقد ترکخوردگی، پریدگی و حباب باشد.
۴ ـ غلظت مینا در همهی سطوح ظرف باید یکسان باشد و ظرف بدون هیچ گونه ناهمواری باشد.
۵ ـ سطح مینا باید صیقلی و دارای شفافیت و درخشندگی خاصی باشد.
۶ ـ رنگ ها و نقوش بسیار تمیزکار شده باشند و طرحها در هم ادغام نشده باشند.
۷ ـ نقوش باید ایرانی ـ اسلیمی باشند.
۸ ـ پشت ظرف باید دارای لعاب مرغوب و باکیفیت باشد.
۹ ـ هر ظرف میناکاری اصل باید دارای نام سازنده، تاریخ، کد و محل ساخت باشد.
تنوع در میناکاری
خوشبختانه میناکاری دارای تنوع گسترده ایی است. این هنر هم به روی زیورآلاتی مثل گوشواره، انگشتر، دستبند، گردنبند و… بهکاربرده میشود و هم به روی ظروف مختلف مانند گلدان، جعبههای زیبا، قندان و… .
همچنین برخی از تازهعروسهای خوشسلیقه برای آینه و شمعدانهای عروسیشان اقدام به خرید سرویس آینهشمعدان میناکاری و طلاکوب میکنند.
شما میتوانید بشقاب میناکاری روی شیشه، روی طلا، بشقاب میناکاری روی مس را با بهترین قیمتهای بازار در سایت ورندل مشاهده کرده و با خرید آنها نهایت رضایت را از خرید خود داشته باشید.
مینا کاری در لغت به چه معناست؟
نزدیکترین معنای لغوی برای مینا به معنی آسمان آبی است.
مینا کاری هنری است که طرحهای متفاوتی که معمولاً با قلم سفید است بر روی ظروف مسی، نقرهای و طلایی نقش میشود.
رنگ زمینهٔ زیر نقوش معمولاً به رنگهای آبی، سبز و گاهی قرمز است که اگر به چشم هنر به داخل ظروف منقوش مینا بنگریم یادآور پهنای زیبای آبی آسمان باشد.
شاید به همین خاطر است که اسم این هنر را مینا کاری نامیدهاند.
تاریخچه میناکاری
میناکاری هنری با پیشینهای در حدود پنج هزار سال است که برای زیبایی بخشیدن زیور آلات و ظروف مختلف استفاده میشدهاست.
این هنر ترکیبی از آتش و خاک است که با هنر نقاشی آمیخته میگردد و نقشهای زیبایی را میآفریند.
به گفته برخی کارشناسان و در پی تطبیق دادن میناکاریهای بیزانس با آثار ایرانی، این هنر در ایران شکل گرفته و سپس به دیگر کشورها رفتهاست.
البته در اروپا آثاری باستانی یافت شده که پیشینهای بسیار طولانی دارند.
برای نمونه شش انگشتر طلا مربوط به سیزده سده پیش از میلاد در قبرس یافت شده که نمونهای از میناکاری مرصع است.
همچنین مجسمه معروف زئوس که در یونان پیدا شده مربوط به پانصد سال پیش از میلاد است.
همچنین در مورد لعاب شیشهای مینا بر روی فلز؛ و در کاوشهایی که در نهاوند صورت گرفت یک جفت گوشواره طلا به دست آمدهاست که سبک زرگری آن به سده هفتم تا هشتم پیش از میلاد مربوط است.
یکی از این نمونههای قدیمی بازوبندی از طلا به همراه میناکاریهای تزیین شده بر روی آن است که مربوط به دوران هخامنشیان است. در حال حاضر این اثر باستانی در موزه ویکتوریا و آلبرت لندن نگهداری میشود.
اوج هنری این هنر در دوره سلجوقیان بوده که تهیه ظروف برنجی و میناکاری مرسومیت داشتهاست و این آثار به کشورهای همسایه نیز فرستاده میشدهاست.
یکی از نمونههای ارزشمند این دوره «سینی آلب ارسلان» است که میناکاری بر روی نقره است و در موزه صنایع ظریفه بوستون نگهداری میشود.
این اثر توسط استادی به نام «حسن الکاشانی» ساخته شده و نامش با خط کوفی بر روی آن حک شدهاست.
بشقابهای ساسانی که در ارمنستان کشف شده در موزه هنرهای اسلامی برلین و در موزه متروپولیتن نیویورک نگهداری میشوند، نمونههای از آثار باستانی میناکاری ایرانی است.
همچنین در موزه آرمیتاژ سن پترزبورگ و موزههای انگلستان و فرانسه نیز آثار دیگری از میناکاری ایرانی موجود است.
معرفی انواع میناکاری
مینا به لحاظ روش تولید به دو دسته تقسیم میشود:
- مینای خانهبندی
- مینای نقاشی
مینای خانهبندی چیست؟
مینای خانهبندی شیوهای قدیمی است که به «مینای سیمی» نیز معروف است از مفتولهای بسیار نازک استفاده میشود.
مفتولها را به شکل دلخواه درمیآورند و با چسب روی قطعه کار قرار داده با یک لعاب شیشهای روی آن را میپوشانند.
سپس آن را در داخل کورهای با حدود ۱۰۰۰ درجه حرارت قرار میدهند و مفتولها به قطعه کار جوش میخورند.
در مرحله بعد رنگهای مخصوص میناکاری را که به شکل پودر است را بر روی سطح کار پر میکنند.
بعد از آنکه سطح کار یکسان و هموار شد آن را به مدت ۳ دقیقه در داخل کورهای با حرارتی حدود ۱۰۰۰ درجه قرار میدهند.
مفتولهای با برنجی بعد از قرا گرفتن در کوره سیاه میشوند و باید با اسیدکاری رنگشان به حالت نخستین بازگردد.
مینای خانه بندی در اصفهان و تهران رایج بوده، ولی در حال حاضر تنها کارگاه آموزشی مینای خانه بندی در پژوهشکده میراث فرهنگی است که این هنر را آموزش میدهد.
«مینای سیاه» یک گونه از «مینای خانهبندی» بهشمار میآید که به «مینای صائبین» نیز معروف است.
این شیوه میناکاری بهطور عمده در جنوب کشور و به ویژه در اهواز انجام میشود.
مینای نقاشی چیست؟
روشی که امروزه در اصفهان مرسوم است به این صورت که نقشهای مینا بر روی لعابی شفاف شکل میگیرد.
بدین منظور و برای میناکاری، ابتدا استادی مسگر یا دواتگر میبایست که شیئ مربوطه را بر اساس طرح مورد نظر بسازد و سپس استادی میناکار روی آن را لعاب سفید رنگ بدهد.
مرحله لعاب دهی سه یا چهار بار انجام میگیرد و هر بار نیز همراه با قرار گرفتن در کوره با ۷۰۰ درجه گرما هست تا رنگ لعاب ثابت شود.
سپس نقاشی روی این جسم سفیدرنگ انجام میشود و دوباره شی به کوره میرود تا در درجهای در حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ درجه پخته شده و رنگها به شکل دلخواه در آیند.
هماکنون از رنگهای شیمیایی در نقاشی شی استفاده میگردد حال آنکه در گذشته رنگهای بکار گرفته شده گیاهی یا معدنی بودند.
شفافیت مینا نیز از وجود اکسید قلع بدست میآید؛ ولی در مینای منقوش که در زمان قدیم معمول بود و امروزه استادعلیرضاپروازی در میناکاری به کار میبندد ابتدا ماده لعابین را که از سیلیس و زنگارهای فلزات بدست میآید به صورت گرد درآورده وبا قلع کدر میکنند آنگاه حرارت میدهند تا مینای کدر به فلز جوش داده میشود و آنگاه بر این زمینه طرح مورد نظر به رنگهای آبگینهای رسم و سپس ذوب میشود.
آموزش هنر میناکاری
وسایل مورد نیاز
- پرگار
- قلم جهت رنگ گذاری و رنگ برداری اضافه
- قلمهای دست ساز که توسط خود شخص ساخته میشود.
- رنگ مخصوص میناکاری (پودری)
- صمغ مخصوص میناکاری
- ظرف مسی لعاب داده شده در طرح دلخواه
میناکاری هنر درخشان آتش و خاک است با رنگهای پخته که سابقهی آن به ۱۵۰۰ سال پیش از میلاد میرسد.
بررسیهای انجام شده نشان میدهد که میناکاری برای اولین بار در ایران به وجود آمده و بیش از نقاط دیگر تجلی یافته و سابقهی این هنر به زمان اشکانیان و ساسانیان میرسد.
رواج صنعت میناکاری در اصفهان از دوران پهلوی و حدود ۱۳۱۰ شمسی است و طی سی سال اخیر به وسیلهی استاد هنرمند آقای شکرالله صنیع زاده بسط و توسعه یافته است.
مینا که طبعاً شفاف است شفافیت خود را از اکسید قلع به وجود میآورد. میناکاری روی مس انجام میشود. برای فراهم آوردن مینا ابتدا آن چیزی که میخواهند میناکاری کنند به هر شکل و هر اندازه باید به وسیله مس گر متخصص به شکل لازم درآید و پس از آن که ساخته شد استاد مینا کار به آن لعاب سفید رنگ میدهد معمولاً سه الی چهار بار لعاب داده میشود و در هر بار شی به کوره میرود و حدود ۷۰۰ درجه حرارت میبیند تا رنگ لعابش ثابت شود بعد روی آن با رنگهای گوناگون نقاشی میشود.
شیء باز هم به کوره میرود و حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ درجه حرارت میبیند تا رنگها به صورت مطلوب درآید.
توضیحی کوتاه راجع به قلم
انتهای لولهی خودکار را روی شعله گرفته، مقداری که ذوب شد سر آن را سوزن فرو کنید. ظرافت سوزن بستگی به نظر شخص هنرمند دارد.
همچنین از چوبهای کبابی و یا چوبهایی که توسط اشخاص تراشیده میشود استفاده میگردد.
مراحل کار
- رنگ آبی لاجوردی را با میزان مساوی صمغ مخلوط کرده به گونهای که رنگی با پوشش دهی کامل به دست آید. توسط قلم مو مرکز ظرف را رنگ کنید.
- توسط قلم موی دیگری اضافههای رنگ در حاشیه طرح را تمیز نمائید.
- دهانهی پرگار را به اندازهی ۲/۵ سانتیمتر باز کنید. این میزان برای هر بشقاب یا کار دیگر ممکن است تغییر کند.
- با استفاده از پرگار باز شده مرکز بشقاب را پیدا کنید. در ضمن دایره را قسمت بندی کرده تا نقش از پراکندگی مساوی برخوردار شود.
- توسط قلم ظریف نقش مورد نظر را بکشید به گونهای که رنگ اضافه برداشته شود و رنگ سفید زمینه مشخص گردد. نقوش انتخاب شده سنتی بوده و بستگی به ذوق شخصی دارد البته هنرمندان این رشته از طرحهای اسلیمی استفاده مینمایند.
- خطوط سفید به دست آمده را با رنگ آبی فیروزهای پرکنید. باید توجه داشته باشید که رنگها متضاد بوده یعنی آبی فیروزهای روی آبی لاجوردی و برعکس.
- مرزهای طرحهای پر شده از مرحلهی قبل را با قلم مخصوص دورگیری که بسیار ظریف و نازک است دورگیری کنید.
- خطوط نازک برای مشخص کردن و جدا نمودن طرح از زمینه است. پس خطوط را در مرز رنگی بکشید تا رنگ طرح اسلیمی در بین خطوط قرار گیرد.
- اطراف طرح را با نقشهای گل و برگ پر کنید.
- توسط قلم موی تمیز رنگهای اضافه را از دور طرح برداشته و با قلم، خطوط اصلی هر مرز را بکشید تا زمینهی بشقاب مشخص شود.
- با قلم ظریفتر دور طرح را خالی کنید (دورگیری نمایید) نقوش اضافه و ریز را بکشید. بقیه کار همانند توضیحات قسمت مرکزی است. در نهایت کار را جهت ثبات رنگ و درخشان شدن به کوره برده تا در درجهی حرارت مشخص به آن گرما دهند.
- در ادامه این مطلب از راهنمای خرید ظروف مینا کاری توجه شما را به۲۵مدل برتر از این نوع محصولات جلب می نماییم. ناگفته نماند تمام این محصولات از کیفیت قابل توجهی برخوردار هستند و دارای مناسب ترین قیمت نیز می باشند. شما عزیزان می توانید با مطالعه هر مورد به اطلاعات بیشتر در خصوص محصول انتخابی تان دست پیدا کنید.
گلدان مینا کاری سفالی کد s08
مشخصات
-
نوع تکنیکمینای برجسته
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۲۵x12x12 سانتیمتر
-
وزن محصول۵۴۰ گرم
-
جنس بدنهسفال
-
محل تولیدهمدان
قاب بشقاب مینا کاری مدل رویال
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی
-
ابعاد محصول۳۶*۳۶ سانتیمتر
-
وزن محصول۲۰۰۲ گرم
-
جنس بدنهمس
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
نام صاحب اثراصفهان زمرد
-
محل تولیداصفهان
بشقاب میناکاری دست ساز گالری آسمانی طرح مسجدشیخ لطف الله مدل D60-1 قطر ۶۰ سانتیمتر
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۶۰x60x5 سانتیمتر
-
وزن محصول۲۵۲۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
بدنه قلم زنی شدهبله
-
نام صاحب اثرمریم صادقی – گالری آسمانی
-
محل تولیداصفهان – نجف آباد
-
سایر توضیحاتدر تولید این اثر هنری فاخر و زیبا از مصالح مرغوب و بهترین نوع لعاب و رنگ خارجی استفاده شده است – این اثر هنری بازتاب مینایی زیبایی از سقف گنبد مسجد شیخ لطف الله اصفهان است.
شکلات خوری مسی میناکاری کد ۰۵ ارتفاع ۱۶سانتی متر
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصولارتفاع ۱۶ سانتیمتر
-
وزن محصول۱۶۵ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
محل تولیداصفهان
-
سایر توضیحاتهنر دست هنرمندان اصفهان
شکلات خوری میناکاری طرح ترکیبی پرداز کد ۱۰۱
مشخصات
-
نوع تکنیکمینای نقاشی
-
ابعاد محصول۶۰x35x35 سانتیمتر
-
وزن محصول۴۳۴۵ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
نام صاحب اثرانسیه ایزدی
-
سایر توضیحاتطرح ترکیبی متشکل از طرح گل و مرغ، تذهیب و شکار
-
امضا دار
گلدان مینا کاری مسی طرح پرداز مدل ۲۶ کد ۷۵۵۰۱۲۹
مشخصات
-
نوع تکنیکمینای نقاشی
-
نوع کاربرد محصولتزئینی
-
ابعاد محصول۱۱*۱۱*۲۶ سانتیمتر
-
وزن محصول۳۱۶ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
محل تولیداصفهان
بشقاب مسی میناکاری شده کد MR 16 – 9 قطر ۱۶ سانتی متر
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۳ × ۱۶× ۱۶ سانتیمتر
-
وزن محصول۱۱۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
بدنه قلم زنی شدهبله
-
محل تولیداصفهان
-
سایر توضیحاتدارای حلقه برای آویز
-
همراه با جعبه مخمل مناسب هدیه
ست آینه و شمعدان میناکاری کد ۵۶ مجموعه ۳ عددی
مشخصات
-
نوع تکنیکمینای برجسته
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۳۵×۲۰×۳۵ سانتیمتر
-
وزن محصول۳۰۰۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , سفال
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
نام صاحب اثراستاد شاهدوستی
-
محل تولیدهمدان
تابلو مینا کاری سه تیکه یوسف مدل MK
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی
-
ابعاد محصول۳۶ × ۲۲ × ۱۰ سانتیمتر
-
وزن محصول۱۰۰۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری
-
بدنه قلم زنی شدهبله
-
محل تولیداصفهان
آینه و شمعدان میناکاری هنرلوکس مدل پرداز MA30
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۲۵x25x30 سانتیمتر
-
وزن محصول۱۱۴۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
نام صاحب اثراستاد آقاجانی
-
محل تولیداصفهان
-
سایر توضیحاتاین محصول تماما کار دست بوده و دارای شناسنامه هنری و بسته بندی لوکس می باشد.
بشقاب میناکاری طرح پرداز طلادار مدل بنفشه کد ۲۰
مشخصات
-
نوع تکنیکمینای نقاشی
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۲۰*۲۰*۴ سانتیمتر
-
وزن محصول۲۰۰ گرم
-
جنس بدنهمس
-
بدنه قلم زنی شدهبله
-
نام صاحب اثراستاد الفتی
-
محل تولیداصفهان
-
سایر توضیحاتلعاب و رنگ آلمانی
-
نقاشی با رنگ طلا روی گل
-
مس ضخیم
-
نقاشی پرداز استاد
-
پخت کامل
-
قابل شستشو
سرویس چای خوری میناکاری کد ۹-۱۲ مجموعه ۱۴ عددی
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی
-
ابعاد محصول۳۰×۱۵×۳۵ سانتیمتر
-
وزن محصول۱۵۰۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , سفال
ست کاسه و بشقاب میناکاری سفالی مدل یلدا
مشخصات
-
نوع تکنیکمینای برجسته
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۱۶ × ۱۶ × ۸ سانتیمتر
-
وزن محصول۶۵۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , سفال
ظرف میناکاری سفالی کد ۱۰۰۵
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۸ * ۴۰ * ۴۰ سانتیمتر
-
وزن محصول۲۲۰۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , سفال
سرویس چایخوری ۸ پارچه میناکاری آقاجانی کدM0058
مشخصات
-
نوع تکنیکمینای نقاشی
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۳۷x37x14 سانتیمتر
-
وزن محصول۲۰۵۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
محل تولیداصفهان
قندان میناکاری کد ۶-۱۰۰۷۴
مشخصات
-
نوع تکنیکمینای نقاشی
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۱۱×۱۱×۱۶ سانتیمتر
-
وزن محصول۲۵۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
نام صاحب اثرچیتساز
-
محل تولیداصفهان
بشقاب میناکاری طرح اسلیمی
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۲۷*۲۷*۶ سانتیمتر
-
وزن محصول۳۰۰ گرم
-
جنس بدنهمس
-
بدنه قلم زنی شدهبله
گلدان مسی مینا کاری شده پرنیان مدل اعلاء ارتفاع ۱۶.۳ سانتی متر
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولمصرفی , تزئینی
-
ابعاد محصولارتفاع: ۱۶ سانتیمتر
-
جنس بدنهمس , میناکاری
-
بدنه قلم زنی شدهبله
بشقاب میناکاری کد ۶۶
مشخصات
-
نوع تکنیکمینای برجسته
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۳×۱۵×۱۵ سانتیمتر
-
وزن محصول۵۰۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , سفال
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
نام صاحب اثراستاد شاهدوستی
-
محل تولیدهمدان
ست هفت سین میناکاری کد ۱-۱۰۱۵۶ به همراه سفره قلمکار
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصولابعاد پیاله : ۷.۵×۷.۵×۴ سانتیمتر
-
ابعاد نعلبکی: ۱۲×۱۲×۲ سانتی متر
-
وزن محصول۵۰۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
نام صاحب اثرچیتساز
-
محل تولیداصفهان
-
سایر توضیحاتبه همراه یک عدد پارچه قلمکار سایز ۸۰×۸۰ سانتی متر
بشقاب مینا کاری چیتساز کد Dmt4
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی
-
ابعاد محصول۳۰*۳۰*۵ سانتیمتر
-
وزن محصول۵۰۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
نام صاحب اثرچیتساز
-
محل تولیداصفهان
-
سایر توضیحاتبشقاب میناکاری داخل تابلو ۲۵ سانتی می باشد
تابلو بشقاب میناکاری کد ۲۳-۱۰۰۸۷
مشخصات
-
ابعاد محصول۲۱×۲۱×۵ سانتیمتر
-
وزن محصول۶۰۰ گرم
-
محل تولیداصفهان
بشقاب و کاسه مینا کاری شده گالری مند کد MN46
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولمصرفی , تزئینی
-
وزن محصول۷۹۰ گرم
-
جنس بدنهمس , میناکاری
-
بدنه قلم زنی شدهبله
-
محل تولیداصفهان
-
سایر توضیحات– اقلام شامل: کاسه آجیل خوری و بشقاب گود
-
– اندازه کاسه : ۲۰ × ۱۲ سانتیمتر
-
– اندازه بشقاب: ۴ × ۲۷ سانتیمتر
ظروف سفره هفت سین مینا کاری مدل چشمه کد ۰۱ مجموعه ۶ عددی
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی
-
ابعاد محصول۷*۷ سانتیمتر
-
وزن محصول۱۸۰ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
بدنه قلم زنی شدهخیر
-
نام صاحب اثراسدی
-
محل تولیداصفهان
-
سایر توضیحاتپنج عدد بشقاب ۷ سانتی متری و یک عدد ۹ سانتی متری
بشقاب مینا کاری مدل اسلیمی
مشخصات
-
نوع کاربرد محصولتزئینی , مصرفی
-
ابعاد محصول۲۵x25x3 سانتیمتر
-
وزن محصول۲۱۶ گرم
-
جنس بدنهمیناکاری , مس
-
محل تولیداصفهان
ضمن تشکر و امیدواری از مفید بودن این مطلب در راستای انتخاب و خرید شما، خواندن راهنمای ظروف آشپزخانه و ظروف فیروزه کوبی را نیز به شما توصیه می کنیم. شما مخاطبان عزیز می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه هر نوع سوال و نظر خود را با تیم پشتیبانی ورندل در میان بگذارید. -